+47 991 28 183

Eikåsmyrane 9, 6847 Vassenden, Norway

©2018 Kennel Alnopa v/Susanne Håheim

Kull B - parring planlegges i slutten av 2019

Vi ynskjer å komme i kontakt med nokon som kunne tenke seg å vere fôrvert til tispe frå dette kullet. Fôrvert MÅ bu innafor 1 time frå Vassenden, Jølster.

 

Mor: N UCH Lappekoias Nova

HD: C/B
AD: 0/0
Øyne: U.A
PRA: Bærer
Pompes: Fri

Link til Dogwebprofil

Nova er tre år gammal, elsker mennesker og barn, glad i å søke blodspor og menneskespor og i løpet av 2019 skal ho få prøve seg litt meir på dette. Ho er modig og nysgjerrig og vil sjarmerer alle ho møter i senk med sine kyss. Nova er norsk utstillingschampion.

 

Far: N UCH Veslefrikk av Vintervidda

 

HD: B/B

AD: 0/0
Øyne: U.A

PRA: Fri

Pompes: Fri

Link til Dogwebprofil

Timba som han heiter til dagleg er ein glad ung herremann som elsker alle mennesker han møter. Han er ein leiken klovn. Modig, sjølvstendig og litt sta. Han har gjort det bra på utstilling, blitt BIR fleire gonger på utstilling og har to cert i Norge til no. Kjem frå eit kull på 10, kor eg kjenner fleire av hans søsken.

Parring vil skje på kommande løpetid som er forventa i løpet av siste del av 2019. Vi er særleg interessert i å komme i kontakt med familier som kunne tenke seg å vere fôrvert/deleigar for ein hannhund eller tispe som bur i nærleiken av Jølster/Førde/Gloppen omegn, eventuelt retning austover mellom Sogndal og Hemsedal.

NB! Vi skriv IKKJE opp fleire på kvalpeliste til dette kullet. 

Kvalpane vil bli Pompes fri gjennom arv, men kan bli bærar av PRA-prcd. Dei vil ikkje kunne utvikle sjukdommen, då den er recessiv.

Heimesida blir oppdatert fortløpande. Følg ellers med på vår Facebookside.

Kombinasjonen er godkjent av Norsk Lapphundklubb.