Velkommen Alnopa's A-kull


Kennel Alnopa ynskjer A-kullet velkommen til verden. Tre tisper og ein hannhund blei født tidleg morgon 11. mai. To er svarte og to er svarte med lyse teikn. Fødselen gjekk fint, og Päivi er ei flink mor som vasker og steller med sine fire små. Dei et bra og er blitt tjukke og gode. Eg er veldig svak for temanavn på hundar, så eg hadde lyst til å ha temakull etter alfabetisk rekkjefølge, så får vi sjå kor lenge det let seg gjere. Til A-kullet har eg valt astronomi som tema. Eg syntes det var vanskeleg å finne tema på A, men det gjekk. Päivi er sjøl frå eit stjernekull, så det passa jo veldig godt. Eg har og valt å kalle opp hannhunden etter henne. Hann: Alnopa Kassiopeia Tispe: Alnopa Pohjantähti Tispe: Alnopa Pieni Leijona Tispe: Alnopa Pöytävuori


97 visninger

+47 991 28 183

Jølstravegen 3484, 6843 Skei i Jølster

©2018 Kennel Alnopa v/Susanne Håheim