Lapphundspesialen i Trondheim: BEST IN SHOW

July 24, 2019

Eg har lenge villa reist til Trøndelag på hundeutstilling, og eg kan ikkje seie at eg angra på at eg reiste dit i år. Det var dobbelutstilling for lapphundrasane helga 29. og 30. juni. Lørdag var det NKK, kor Ilves blei 3. BHK bak to championhanner. Søndag gjekk han heilt til topps og blei BEST IN SHOW for dommer Christen Lang med ein fantastisk kritikk:

 

Prima type, prima hode med maskulint uttrykk. Prima hals med stram overlinje. Korrekt hale. Velvinklet fremme og bak. Godt bryst for alder, god beinstamme og poter. Meget effektive bevegelser. Prima pels og trivelig temperament.

Neste utstilling blir i Lillehammer for Rudi Hübenthal og Jukka Kuusisto. Sistnevnte er ein kjent oppdretter av rasen i Finland, også eier av Ilves' far. Blir spennande å sjå kva han syns om han.
 

 

 

Please reload

Recent Posts

November 20, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

+47 991 28 183

Jølstravegen 3484, 6843 Skei i Jølster

©2018 Kennel Alnopa v/Susanne Håheim