Utstilling og løpetid

November 20, 2019

I helga gjekk dogs4all av staben og lapphundane var i ringen fredag og søndag. Ilves vann klassa si begge dager med Excellent og CK. Uplassert i beste hannhundklasse fredag. Søndag blei han 3. beste hannhund bak sin onkel Aiko og ein annen slektning, Ukko, frå samme oppdretter. Kassi blei 3. beste hannkvalp begge dager og var veldig flink i ringen tross vi ikkje har øvd noko. Begge fekk veldig fine kritikker begge dager.

 

Medan vi var i Lillestrøm fekk Päivi løpetid fredag, og Nova følgde på med løpetid mandag, noko som betyr at det forhåpentlegvis blir paring på Nova om nokre dager. Laurdag reiser eg til Therese og henter Timba som skal vere hos oss til dei er ferdig med å pare. Satser på full klaff og kvalper om ein 11 vekers tid!

Foto: Carolin Wagner/Kennel Toiveikas

 

 

 

Please reload

Recent Posts

November 20, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

+47 991 28 183

Jølstravegen 3484, 6843 Skei i Jølster

©2018 Kennel Alnopa v/Susanne Håheim